Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!

Η κα Ολγα Οικονόμου, νέα διοικητής στο Σιμανόγλειο έπαιξε για λίγες ώρες τον ρόλο του ασθενή για να διαπιστώσειη ίδια τι ακριβώς συμβαίνει στο νοσοκομείο που έχει κληθεί να διοικήσει.

Όπως αποκαλύπτει στην εφηεμρίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, η κα Οικονόμου μόλις έμαθε οτι ανέλαβε την διοίκηση του Σισμανογλείου επισκέφθηκε το νοσοκομείο ως ασθενής χωρίς να γνωριζει κανείς την πραγματική ιδιότητά της.

"Τα μάτια μου είδαν πολλά", δηλώνει και μεταφέρει οτι μόλις διέρρευσε στο νοσοκομείο οτι κυκλοφορεί μεταμφιεσμένη αρκετοί υπάλληλοι ταράχτηκαν!

Αυτά που διαπίστωσε είναι όλα αυτά που ξέρουμε και συζητάμε όλοι μεταξύ μας.

α) Καθυστερήσεις στα επείγοντα: Οι ασθενείς περίμεναν με τις εξετάσεις στα χέρια και γιατρός πουθενά.

β) Ηλικιωμένοι περιφέρονταν στους διαδρόμους και κανείς δεν τους έδινε σημασία.

γ) Πολλές κενές θέσεις και σημαντικές ελλείψεις σε εξοπλισμό.

δ) Τεράστις λίστες αναμονής για τη ΜΕΘ και έμμεσες αναφορές σε φακελάκια...

ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΑΤΑ Η ΚΥΡΙΑ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ.

Υ.Γ. ΣΧΟΛΙΟ AIRTOP: ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ; ΝΑ ΒΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΡΚΙΓΚ ΚΑΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΑΖΟΝ ΚΑΙ ΓΑΡΜΠΙΛΙ. ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΜΙΖΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ

2 σχόλια:

  1. Ενα απλό σχόλιο για την συνέντευξη :

    Καθυστερήσεις στα επείγοντα, γιατρός πουθενά ;
    Απλήρωτες εφημερίες, ορθολογική διαμόρφωση εφημερίων (λιγότεροι ιατροί στην εφημερία, λιγότερες εφημερίες ανά γιατρό)

    Ηλικιωμένοι περιφέρονται στους διαδρόμους ;
    Οι ηλικιωμένοι (ασθενείς ή συνοδοί) δεν πρέπει να περιφέρονται στους διαδρόμους, δεν πρέπει να κινούνται, δεν πρέπει να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και βεβαία πρέπει πάντα να συνοδεύονται (ηλικιωμένοι είναι δεν ξέρουν τι κάνουν)!. Οι ηλικιωμένοι όταν “περιφέρονται” διαταραζουν την αισθητική της διοίκησης.

    Κενές θέσεις και ελλείψεις εξοπλισμού ;
    Χωρίς λεφτά ; Ο διοικητής που θα τολμήσει να αναφέρει στο Υπουργείο για προκηρύξεις θέσεων ή για αγορά εξοπλισμού θα είναι την επόμενη μέρα ....άνεργος. (βλέπε συνεντεύξεις Υπουργού Υγείας σκελετικό με την ορθολογική λειτουργία των Νοσοκομείων )

    Λίστες αναμονής για την ΜΕΘ ;
    Τα κρεβάτια ΜΕΘ διαχειρίζονται από τον Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας και το ΕΚΑΒ, άρα στα Νοσοκομεία που διαθέτουν ΜΕΘ δεν υπάρχουν λίστες αναμονής. Για την μη ασφαλή λειτουργία των ΜΕΘ δεν λέμε κουβέντα ( έλλειψη προσωπικού, πεπαλαιωμένος εξοπλισμός, κλπ).

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΑΤΑ Η ΚΥΡΙΑ,
    ΑΠΟ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗ CAT WOMAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1991-2008 ΛΟΓΩ ΚΥΣΤ. ΙΝ. ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΩΓΕΤΑΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή